Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 09-Αυγ-2006 09:47

    Αύριο τα αποτελέσματα εξαμήνου της Coca Cola, τι λέει η CSFB

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Εκτός από τον ΟΠΑΠ, φαίνεται ότι και η Coca-Cola ευνοήθηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, καθώς σύμφωνα με την Credit Suisse τα αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου της εισηγμένης θα είναι καλύτερα, λόγω της αυξημένης κατανάλωσης από… ποδοσφαιρόφιλους.
     
    Ο διεθνής οίκος θεωρεί "δίκαιη τιμή" τα 29 ευρώ (+10,6% περιθώριο ανόδου) για τη μετοχή της Coca-Cola 3E και αναφέρει ότι τα αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2006, που θα ανακοινωθούν αύριο Πέμπτη, θα είναι σε συνάρτηση με τις εκτιμήσεις της εταιρείας.
     
    Ο ρυθμός ανάπτυξης στο δεύτερο τρίμηνο αναμένεται σε 8,8% και η αύξηση των EBITDA τουλάχιστον 9%. Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών κάνουν λόγο για αύξηση 8,4% στα κέρδη του πρώτου εξαμήνου.
     
    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ