Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 05-Μαρ-2008 18:11

    Και νέα 24ωρη απεργία στην ΤτΕ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Και νέα 24ωρη απεργία στην Τράπεζα της Ελλάδος για αύριο συγκάλεσε αυτή τη φορά η ΟΤΟΕ ώστε οι εργαζόμενοι στην Κεντρική Τράπεζα να απεργήσουν ανεξάρτητα από την απόφαση που θα εκδοθεί αύριο το πρωί από το Δικαστήριο. 

    Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του δικαστηρίου αναφορικά με την απεργία των εργαζομένων στην Τράπεζα της Ελλάδος αναμένεται να εκδοθεί το πρωί της Πέμπτης. 

    Σημειώνεται πως στην αίτησή της η Τράπεζα τονίζει ότι με την κινητοποίηση των εργαζομένων πλήττονται υπηρεσίες ζωτικής σημασίας για τις ανάγκες της χώρας, αλλά και για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Αναφέρει επίσης ότι οι εργαζόμενοι δεν εφάρμοσαν το νόμο, που προβλέπει την παρέλευση τεσσάρων ημερών από την κήρυξη της απεργίας μέχρι την έναρξή της. Επίσης τονίζει ότι δεν ορίστηκε προσωπικό ασφαλείας και ζητά την απαγόρευση της επανάληψης στο μέλλον απεργίας με τα ίδια αιτήματα. 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ