Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 07-Οκτ-2025 20:29

    Κ. Τσουκαλάς: Ο κ. Βάρρας και ο κ. Μυλωνάκης "έδωσαν" τον κ. Βορίδη, που η κυβερνητική πλειοψηφία προστάτευσε

    Κ. Τσουκαλάς: Ο κ. Βάρρας και ο κ. Μυλωνάκης "έδωσαν" τον κ. Βορίδη, που η κυβερνητική πλειοψηφία προστάτευσε
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    "Οι πηγές της Νέας Δημοκρατίας πανηγυρίζουν για τις αποκαλύψεις εις βάρος της κυβέρνησης. Μάλλον το έχουν γυρίσει στη stand up comedy", σχολιάζει ο εκρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς σε ανακοίνωση του.

    Αναφέρει ότι "ο κ. Βάρρας ‘έδωσε' τον κ. Βορίδη, ο κ. Μυλωνάκης ‘έδωσε' τον κ. Βορίδη, τον οποίο η κυβερνητική πλειοψηφία κάλυψε με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, αλλά η κυβέρνηση δηλώνει ότι είναι περήφανη για αυτά". "Ούτε ο Γκέμπελς δεν είχε επινοήσει τέτοιου μεγέθους προπαγάνδα", σχολιάζει, προσθέτοντας: "Ακούμε τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ να λέει ότι ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου τον πίεζε για να μην ελεγχθεί η σύζυγος του κ. Ξυλούρη και η κυβέρνηση... νοιώθει δικαιωμένη ότι τάχα δεν είναι ‘γαλάζιο' το σκάνδαλο".

    "Καθιστούν γραφική την πολιτική ζωή του τόπου και εκμαυλίζουν συνειδήσεις με τις πρακτικές τους. Ό,τι σάπιο και να αποκαλύπτεται, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτοαποθεώνεται", αναφέρει ο κ. Τσουκαλάς. "Ας το καταλάβουν όμως: Θα πιούν το πικρό ποτήρι τον αποκαλύψεων μέχρι το τέλος", τονίζει.

    Εν είδει υστερόγραφου στην ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ρωτά "για ποιο λόγο ο κ. Μυλωνάκης αποκάλυψε το επιβαρυντικό σημείωμα για τον κ. Βορίδη, αφού παραγράφηκαν οι ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του", σημειώνοντας ότι "προφανώς είναι ρητορική ερώτηση".

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ