08:53 02/02
Κινεζικό 1 στα 10 αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη
Πτώση της BYD στην Κίνα τον Ιανουάριο 2026.
Στο "πανευρωπαϊκό φαινόμενο", όπως το χαρακτηρίζει, της αποθάρρυνσης των ιδιοκτήτων κατοικιών να είναι μισθωτές, αναφέρεται ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ.
Μιλώντας στο Capital.gr, στο πλαίσιο του πρώτου συνεδρίου που διοργανώνει για το real estate με το Forbes Greece, ο κ. Παραδιάς τονίζει ότι θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε όσοι έχουν σπίτια που ήταν ξενοίκιαστα την περασμένη χρονιά να τα βγάλουν στην αγορά μέσα στην ερχόμενη τριετία με μια πλήρη φορολογική απαλλαγή από τα μισθώματα.
Επίσης, σχολιάζοντας το κόστος κατοικίας για τον Ελληνα, σε σχέση με το χαμηλότερο κόστος κατοικίας άλλων Ευρωπαίων πολιτών, ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ σημειώνει πως δεν είναι πρόβλημα το ύψος των τιμών των ακινήτων αλλά το ύψος των μισθών.
Διαβάστε ακόμη: