Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 01-Δεκ-2021 11:48

  ΕΤΑΔ: Προκήρυξη νέου διαγωνισμού για την εκμίσθωση του Camping Κουρούτας Ν. Ηλείας

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την προκήρυξη της διενέργειας Ανοικτού ηλεκτρονικού πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, για την εκμίσθωση του Camping Κουρούτας, στο Δήμο Αμαλιάδας, στο Νομό Ηλείας, ανακοίνωσε η  Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου  (ΕΤΑΔ) Α.Ε.

  H διάρκεια μίσθωσης είναι 15 έτη με δυνατότητα παράτασης για 10 επιπλέον έτη, αναφέρει η ΕΤΑΔ σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: To Camping απέχει 5χλμ από την πόλη της Αμαλιάδας και αναπτύσσεται σε έκταση 22,5στρ.  Είναι παραθαλάσσιο, βρίσκεται εκτός οικισμού  και περιλαμβάνει χώρους εστίασης και αναψυχής καθώς και οικίσκους, χώρους υποδοχής, χώρους υγιεινής, λοιπούς βοηθητικούς και αποθηκευτικούς χώρους, εγκαταστάσεις εστίασης και αναψυχής (εστιατόριο, αναψυκτήριο κλπ.), χώρους αθλοπαιδειών, χώρους στάθμευσης κ.λπ.

  Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού.

  Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Πέμπτη 16.12.2021 και ώρα Ελλάδος 14.00, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος  Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε. 

  Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@e-publicrealestate.gr και εδώ.

  KΟΥΡΟΥΤΑΣ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ