Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 19-Μαρ-2021 12:31

  ΑΑΔΕ-Δηλώσεις Covid: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις τροποποιητικές των ενοικίων

  ΑΑΔΕ-Δηλώσεις Covid: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις τροποποιητικές των ενοικίων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε λειτουργία στο myTAXISnet, έχει τεθεί η πλατφόρμα για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων Covid και δηλώσεων πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης, για την περίοδο Μαρτίου - Δεκεμβρίου 2020, όπως ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ.

  Ήδη, οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν υποβάλει δηλώσεις Covid, λαμβάνουν email από την ΑΑΔΕ για να επισκεφτούν τη σχετική ιστοσελίδα (επιλογή Δηλώσεις Covid). Εκεί μπορούν να ενημερωθούν για την κατάσταση των δηλώσεων τους (αποδοχή, πορεία διεκπεραίωσης), καθώς και να λάβουν οδηγίες για τη διόρθωση τυχόν λαθών ή παραλείψεων.

  Οι περιπτώσεις αυτές λαθών, ή παραλείψεων περιγράφονται αναλυτικά στην Ε.2060/2021 του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή.

  Η πλατφόρμα θα λειτουργεί έως και τις 19 Απριλίου 2021.

  Ταυτόχρονα, η πλατφόρμα για την υποβολή δήλωσης λύσης μίσθωσης χωρίς πρόστιμα για όσες μισθώσεις έχουν λυθεί μέχρι την 12η Ιουνίου 2020 θα λειτουργεί έως τις 12 Απριλίου 2021. 

  Από την ΑΑΔΕ συνιστάται στους ιδιοκτήτες που έχουν υποβάλει δηλώσεις Covid για ακίνητα με διαδοχικές μισθώσεις στην πλατφόρμα των Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης να δηλώσουν τη λύση των προηγούμενων μισθώσεων, ώστε να επιταχυνθεί η διεκπεραίωση των δηλώσεων αυτών. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ