Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 26-Νοε-2019 16:22

  Στην τελική ευθεία για την κατάθεση του φορολογικού

  Στην τελική ευθεία για την κατάθεση του φορολογικού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σήμερα ή το αργότερο αύριο κατατίθεται στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με την ενημέρωση για τον προγραμματισμό εργασιών από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Επίσης, μεταξύ των νομοσχεδίων που περιμένει η Βουλή τις επόμενες μέρες είναι αυτό που αφορά το σχέδιο "Ηρακλής", ενώ την Πέμπτη αναμένεται να κατατεθεί και το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών για τη ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού.

  Αύριο εισάγεται για ψήφιση στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας "Απελευθέρωση αγοράς ενέργειας, εκσυγχρονισμός της ΔΕΗ, ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και στήριξη των ΑΠΕ", ενώ ακολουθεί την Πέμπτη το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης "Διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις - Περαιτέρω εναρμόνιση της Ελληνικής Νομοθεσίας προς τις διατάξεις της Οδηγίας 2008/52/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 21ης Μαΐου 2008".

  Τις επόμενες ημέρες επίσης θα κατατεθεί νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τροποποίηση συμβάσεων F16 και Mirage.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ