Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 13-Νοε-2019 10:39

  Με Χρ. Σταϊκούρα και Άδ. Γεωργιάδη το 2nd NPL Summit

  Με Χρ. Σταϊκούρα και Άδ. Γεωργιάδη το 2nd NPL Summit
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το πρώτο Συνέδριο για τα Κόκκινα Δάνεια 2nd NPL Summit επιστρέφει για 2η χρονιά. Κεντρικός ομιλητής στο Συνέδριο θα είναι ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Επίσημο Πρόγευμα Εργασίας (κλειστή συνάντηση) με τον υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι – Σπυρίδωνα Γεωργιάδη. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στις 14 & 15 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace and Thalasso με θέμα: "Κόκκινα Δάνεια- Ανοίγματα - Πλατφόρμα Οικονομικής Ανάπτυξης". 

  Στο 2nd NPL Summit 2019 αναμένεται να συγκεντρωθούν όλοι όσοι γνωρίζουν, συμμετέχουν και φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν στη νέα αυτή μεγάλη επενδυτική ευκαιρία των NPL’s, που γεννήθηκε μέσα από τις στάχτες της οικονομικής κρίσης.

  To 2nd NPL SUMMIT περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες: 

  ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 1: "Το Κανονιστικό και Θεσμικό Πλαίσιο" Panel 1: "Νομικό Πλαίσιο" DEBATE: Είναι καλύτερο για τον πιστωτή να διαχειρίζεται το δάνειό του η τράπεζα ή άλλος διαχειριστής; 

  ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 2: Συναλλαγές – Εξυπηρέτηση – Οικονομικά Θέματα Panel 2A: "Διεθνείς Τάσεις" Panel 2B: "Το προφίλ των συναλλαγών των κόκκινων δανείων που έχουν ολοκληρωθεί στην Ελλάδα" Panel 2C: "Ελληνική Αγορά Εξυπηρέτησης Κόκκινων Δανείων" Panel 2D: "Μπορεί η αγορά προβληματικών περιουσιακών στοιχείων να βοηθήσει στην αύξηση του ΑΕΠ;" 

  ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 3: Κοινωνικές και Οικονομικές επιπτώσεις των NPLs Panel 3Α: "Ο αντίκτυπος των NPLs στην αγορά ακινήτων" Panel 3Β: "Πώς επηρεάζει η αναδιάρθρωση των κόκκινων δανείων προβληματικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις;" Panel 3C: "Ο δύσκολος Διάλογος για τα NPLs με τα ενδιαφερόμενα μέρη".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ