Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 01-Μαρ-2016 13:20

    Γ. Σταθάκης: Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στην ανάγκη να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν αναφέρθηκε στη διάρκεια συνέντευξής του στον realfm 97.8, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης. "Δεν έχουμε την πολυτέλεια να παραταθεί. Πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν. Αυτή είναι η επιδίωξη της κυβέρνησης. Νομίζω ότι είναι επιδίωξη και της άλλης πλευράς", είπε ο υπ. Οικονομίας.

    Στο ερώτημα αν συμμερίζεται τη θέση του Ευκλείδη Τσακαλώτου ότι αν φτάσουμε Μάιος ή Ιούνιο "καήκαμε", ο ίδιος απάντησε: "Συμμερίζομαι απολύτως. Θέλουμε να κλείσει η αξιολόγηση, είναι απόλυτα επιτακτικό για την οικονομία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην κλείσει η αξιολόγηση". Ερωτηθείς αν θα μπορέσουν να παρακαμφθούν οι αντιρρήσεις του ΔΝΤ, αρκέστηκε να πει "περιμένουμε".

    Παράλληλα, ο υπουργός προανήγγειλε την κατάθεση του αναπτυξιακού νόμου μέσα στον Μάρτιο, τονίζοντας: "Ο νόμος έχει ολοκληρωθεί, έχει σταλεί στην Κομισιόν, πήραμε τα σχόλια πριν από τρεις ημέρες, τα οποία είναι γενικώς θετικά και θα τα χαρακτήριζα νομοθετικές βελτιώσεις, εκκρεμεί η αποτίμηση από τους θεσμούς γιατί έχει δημοσιονομικό κόστος και θα κατατεθεί στη Βουλή".

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ