Συνεχης ενημερωση

    Κυριακή, 19-Ιουλ-2015 19:52

    Λ. Κατσέλη: Ας βοηθήσουμε όλοι την οικονομία μας

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Έκκληση απηύθυνε η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη, να επιστρέψουν οι πολίτες τα χρήματα που απέσυραν ή κρατούν στο σπίτι τους, στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

    Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Λούκα Κατσέλη δήλωσε ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι απολύτως φερέγγυες, όπως εγγυάται η ΕΚΤ και η Ένωση Τραπεζών, αλλά θα ήταν ακόμη πιο ισχυρές "αν δεν είχαν εκταμιευθεί 40 δισ ευρώ μέσα στην τελευταία περίοδο":

    "Αύριο που θα ανοίξουν οι τράπεζες και θα επανέλθει η κανονικότητα, ας βοηθήσουμε όλοι την οικονομία μας" δήλωσε η κ. Κατσέλη σύμφωνα με το skai.gr.

    "Αν βγάλουμε τα χρήματά μας από τα σεντούκια και τα σπίτια μας – όπου σε κάθε περίπτωση δεν είναι ασφαλή – και τα καταθέσουμε στις τράπεζες, θα ενισχύσουμε την ρευστότητα", συνέχισε η κυρία Κατσέλη.

    Η πρόεδρος τόνισε ότι "δεν θα χρειαστεί κανένα κούρεμα καταθέσεων στο μέλλον εάν όλοι ενεργήσουμε υπεύθυνα".

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ