Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 06-Μαρ-2015 08:52

    Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα – Στουρνάρα στο Μαξίμου

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10:04

    Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Παρόντες στη συνάντηση είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

    Η συνάντηση πραγματοποιείται την επομένη της συνεδρίασης της ΕΚΤ στη Λευκωσία και ο κ. Στουρνάρας θα ενημερώσει αναλυτικά τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις που αφορούν την Ελλάδα, τόσο από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης που εξήγγειλε ο Mario Draghi, όσο και για τις θέσεις της ΕΚΤ αναφορικά με τα θέματα χρηματοδότησης της Ελλάδας. 

    Υπενθυμίζεται ότι χθες η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έστειλε σαφές μήνυμα ότι δεν μπορεί να συμπεριλάβει τα ελληνικά ομόλογα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης που ξεκινά τη Δευτέρα, ενώ για την επαναφορά της Ελλάδας σε ομαλή χρηματοδότηση, ο Draghi τόνισε ότι χρειάζεται πρώτα συμφωνία της Ελλάδας με τους υπουργούς Οικονομικών της Ε.Ε.

    Ν. Μαλλιάρα

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ