Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 10-Δεκ-2012 17:18

    Μεγαλύτερη προσφορά για τα κρατικά λαχεία ζητά το ΤΑΙΠΕΔ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την υποβολή μεγαλύτερης προσφοράς για τα Κρατικά Λαχεία ζήτησε από την σύμπραξη των εταιρειών OPAP Investment Limited, Lottomatica Giochi e Partecipazioni S.r.l., Intralot Lotteries Limited και Scientific Games Global Gaming S.à.r.l., το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η δεσμευτική οικονομική προσφορά της σύμπραξης για την αποκρατικοποίηση των Κρατικών Λαχείων υποβλήθηκε σήμερα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ μετά από κοινή συνεδρίασή του με τo Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, ζήτησε από την σύμπραξη των εταιρειών να υποβάλει υψηλότερη από την υποβληθείσα προσφορά.

    Η νέα υψηλότερη προσφορά θα αξιολογηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ στην επόμενη συνεδρίασή του, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου.

    Υπενθυμίζεται ότι η διεθνής διαγωνιστική διαδικασία αφορά στη παραχώρηση για 12 έτη του αποκλειστικού δικαιώματος παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προώθησης και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ