Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 30-Δεκ-2020 12:33

  Edenred Pay, το ψηφιακό πορτοφόλι για κατόχους καρτών Ticket Restaurant® με Android συσκευή

  Edenred Pay, το ψηφιακό πορτοφόλι για κατόχους καρτών Ticket Restaurant® με Android συσκευή
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι καθημερινές μας συναλλαγές γίνονται και εύκολα και γρήγορα με το ψηφιακό πορτοφόλι, το οποίο έχει μπει για τα καλά πλέον στην ζωή μας και έχει διευκολύνει σημαντικά τον τρόπο που πραγματοποιούμε τις πληρωμές μας. Πέραν αυτών, η ασφάλεια που προσδίδουν οι συναλλαγές με ψηφιακό πορτοφόλι είναι ένα επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημα, ειδικά σήμερα που η πανδημία έχει αλλάξει άρδην τον τρόπο των αγορών μας.

  Οι εξελίξεις όμως δεν σταματούν και οι ηλεκτρονικές συναλλαγές βελτιώνονται διαρκώς. Μία από αυτές τις εξελίξεις που μπορούν να επηρεάσουν την καθημερινότητάς μας θετικά, είναι το ψηφιακό πορτοφόλι της Edenred για Android συσκευές. Το Edenred Pay έρχεται στην Ελλάδα – σε συνέχεια του Apple Pay - για να απελευθερώσει τις mobile πληρωμές με κάρτα Ticket Restaurant®. Τώρα και οι κάτοχοι Android συσκευών έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με την Ticket Restaurant® κάρτα τους, πλησιάζοντας απλά την Android συσκευή τους στο POS.

  Οι Android συσκευές γίνονται τα μέσα ανέπαφων συναλλαγών

  Η υπηρεσία Edenred Pay μεταμορφώνει τις Android συσκευές σε μέσα ανέπαφων συναλλαγών, με την εφαρμογή MyEdenred®. Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσουμε/ανοίξουμε την εφαρμογή και να προσθέσουμε την κάρτα Ticket Restaurant® στο ψηφιακό πορτοφόλι της Edenred.

  Στην συνέχεια, για τη χρήση της υπηρεσίας, αρκεί το ξεκλείδωμα του κινητού και η προσέγγισή του στο τερματικό. Μόλις πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, εμφανίζεται αυτόματα στην εφαρμογή MyEdenred®. Η υπηρεσία Edenred Pay είναι διαθέσιμη για συναλλαγές σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant®, που διαθέτουν τερματικό ανέπαφων συναλλαγών.

  Έτσι, και οι κάτοχοι καρτών Ticket Restaurant® μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια!

  Απόλυτα ασφαλείς συναλλαγές

  Οι πληρωμές μέσω Edenred Pay είναι απόλυτα ασφαλείς, καθώς οι πληροφορίες της κάρτας δεν αποθηκεύονται στη συσκευή και δεν μεταφέρονται ποτέ στο κατάστημα. Παράλληλα, διατηρούνται ασφαλείς και εμπιστευτικές μέσω ενός μοναδικού διακριτικού δεδομένων (token) που χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή ξεχωριστά.

  Η Edenred, η κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών, αλλά και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, στέκεται δίπλα μας σε αυτή τη νέα εποχή ανέπαφων συναλλαγών.

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το edenred.gr/edenredpay

   

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ