Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 29-Μαϊ-2020 12:20

  H Canon παρουσιάζει τη λύση uniFLOW Online για επαγγελματίες

  H Canon παρουσιάζει τη λύση uniFLOW Online για επαγγελματίες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το cloud computing έχει προσελκύσει πρόσφατα πολλή προσοχή. Είναι η επανάσταση στην πρόσβαση στο λογισμικό, την επεξεργαστική ισχύ και την αποθήκευση. 

  Εξάλλου, βοηθά στη βελτίωση της παραγωγικότητας, στην αύξηση της ευελιξίας και στη μεγιστοποίηση της εξοικονόμησης κόστους. Το Canon uniFLOW Online αποτελεί την απάντηση της Canon σε αυτό το αίτημα της αγοράς: είναι μια λύση διαχείρισης εκτύπωσης και σάρωσης που βασίζεται στο cloud, επιτρέποντας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις ροές εργασιών γραφείου και να αυξήσουν την παραγωγικότητα μέσα και έξω από αυτό, χωρίς την ανάγκη για έναν τοπικό διακομιστή (server).

  Προηγουμένως, οι εταιρείες έπρεπε να αγοράζουν servers, βάσεις δεδομένων και άλλες υποδομές· σήμερα πλέον, το cloud computing απαιτεί από τους πελάτες απλώς να εγγραφούν σε ένα πακέτο υπηρεσιών, για μόνο τόσο χρονικό διάστημα, όσο αυτό το πακέτο ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Με την τεχνολογία cloud, οι εταιρείες οποιουδήποτε μεγέθους μπορούν να αποτελέσουν μέρος της μεγάλης συγκεντρωτικής υποδομής ΙΤ και να επωφεληθούν από τις οικονομίες κλίμακας που προηγουμένως ωφελούσαν μόνο λίγους.

  Η μετακίνηση των διαδικασιών σάρωσης και εκτύπωσης στο cloud ανοίγει νέες δυνατότητες για τις εταιρείες, ώστε να βελτιώσουν τις ροές εργασιών γραφείου και να αυξήσουν την παραγωγικότητα. Ειδικά σήμερα, που περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ εργάζονται εκτός γραφείου, προκύπτει  επίσης το ερώτημα, πώς μπορεί η οικιακή εκτύπωση και σάρωση να είναι τόσο αποτελεσματική και ενταγμένη στις επιχειρησιακές διαδικασίες.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ
  29 Απριλίου 2021