Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 13-Μαϊ-2020 13:33

  Η Manifest λαμβάνει πρώτη πανελλαδικώς την πιστοποίηση Covid Shield από την TÜV AUSTRIA

  Η Manifest λαμβάνει πρώτη πανελλαδικώς την πιστοποίηση Covid Shield από την TÜV AUSTRIA
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Manifest, χθες 11.5.2020, μετά από μια πολύ σημαντική προσπάθεια, κατάφερε και έλαβε την πιστοποίηση κατά Covid Shield από τον κορυφαίο φορέα στην Ελλάδα TÜV AUSTRIA Hellas. 

  Στον ίδιο άξονα, έχοντας συλλέξει όλα τα δεδομένα από τους αρμόδιους φορείς αναφορικά με την επιστροφή των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, δημιούργησε με τους επιστημονικούς της συνεργάτες, μία ολοκληρωμένη λύση, το AntiCovid-19 Proactive Safety Measures (PSM) Program.

  Στόχος του προγράμματος είναι η διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων, καθώς και της συνέχισης της παραγωγικότητάς τους, κατά την επιστροφή τους στους χώρους εργασίας.

  Με αφορμή τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, ο Διονύσης Αμμολοχίτης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Manifest, δήλωσε: "Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και περηφάνια που η ομάδα της Manifest κατάφερε να δημιουργήσει μία καινοτόμα υπηρεσία, η οποία αποτέλεσε την αφορμή να γίνουμε η πρώτη εταιρεία στη χώρα που πιστοποιήθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas κατά Covid Shield. Για μια ακόμα φορά, θεωρώ ότι η ταχύτητα αντίδρασης μας απέναντι στις νέες συνθήκες, λειτούργησε παραδειγματικά και προς όφελος των πελατών μας".

  COVID SHIELD TUV Austria


   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ