Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 04-Ιουλ-2019 16:13

  Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό κατακτά το Χρυσό Βραβείο DLG για 4η συνεχή χρονιά

  Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό κατακτά το Χρυσό Βραβείο DLG για 4η συνεχή χρονιά
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για 4η συνεχή χρονιά το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό κατακτά το χρυσό βραβείο από τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ποιότητας DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft – German Agricultural Society). Το βραβείο αφορά στα ανώτερα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά του ΘΕΟΝΗ καθώς πληροί τις υψηλές προδιαγραφές και τα αυστηρά κριτήρια του θεσμού και αποτελεί το 18ο βραβείο για το μοναδικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό που αναβλύζει από την πηγή Γκούρα στα Άγραφα.

  Οι εξειδικευμένοι γευσιγνώστες του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Ποιότητας DLG δοκίμασαν και ξεχώρισαν μέσα από πλήθος νερών το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, επιβραβεύοντας τη γεύση και την ποιότητά του και το 2019.

  Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μέσα σε έξι μόλις χρόνια το ΘΕΟΝΗ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα στα εμφιαλωμένα νερά τόσο στις αγορές της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού αποσπώντας πλήθος διεθνών διακρίσεων.

  Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 18 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ