Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Νοε-2018 12:17

  Στο σύστημα αυτόματης πληρωμής (Φιλικός Διακανονισμός) από 1η Δεκεμβρίου η QBrokers

  Στο σύστημα αυτόματης πληρωμής (Φιλικός Διακανονισμός) από 1η Δεκεμβρίου η QBrokers
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η QBrokers είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους συνεργάτες της και τους καταναλωτές ότι από την 1η Δεκεμβρίου συμμετέχει στο σύστημα αυτόματης πληρωμής (Φιλικός Διακανονισμός).

  Παραμένοντας προσηλωμένη στη βασική αρχή λειτουργίας της, που δεν είναι άλλη από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους συνεργάτες και τους πελάτες της, η QBrokers δίνει τη δυνατότητα μιας εύκολης και γρήγορης ρύθμισης των διαδικασιών που ακολουθούνται μετά από κάποιο τροχαίο ατύχημα.

  Με τον Φιλικό Διακανονισμό, ο τρόπος αποζημίωσης και διαχείρισης των ζημιών επιτυγχάνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα και με ελαχιστοποίηση των κοστοβόρων και χρονοβόρων δικαστικών διενέξεων.

  Πρόκειται για μια ακόμη επιτυχία στην πορεία της QBrokers, η οποία αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας. Με τον Φιλικό Διακανονισμό, σε περίπτωση ατυχήματος, η QBrokers θα αποζημιώνει αυτή τους πελάτες της.

  Για την QBrokers, ο πελάτης παραμένει προτεραιότητα και θεωρείται ο πιο πολύτιμος συνεργάτης.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2014, έτος έναρξης των δραστηριοτήτων του Ομίλου QBrokers στην ελληνική αγορά, έχουν καταβληθεί 49.556.480,11 ευρώ σε αποζημιώσεις τρίτων, 6.580.129,23 ευρώ σε εισφορές στο επικουρικό κεφάλαιο, 397.251,67 ευρώ σε εισφορές στο γραφείο διεθνούς ασφάλισης και 17.018.615,73 ευρώ σε φόρους ασφαλίστρων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων