Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 08-Νοε-2018 19:42

  Thenamaris: Νέα ιστοσελίδα για μια πρότυπη εταιρία διαχείρισης πλοίων

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Thenamaris ιδρύθηκε το 1970 με όραμα την υψηλών προτύπων διαχείριση πλοίων και σεβασμό στους ανθρώπους της, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

  Με συνεχή και επιμελή προσπάθεια, αύξηση στόλου και επέκταση δικτύου, η Thenamaris κατάφερε να γίνει μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια ναυτιλία.

  Η ιστοσελίδα, όμως, της Thenamaris δεν ανταποκρινόταν πλέον στον ηγετικό χαρακτήρα της εταιρίας και έτσι η Thenamaris ανέθεσε στη Mozaik τη δημιουργίαμιακαινούργιαςπρωτοποριακήςιστοσελίδας που να ανταποκρίνεται στην εικόνα του σήμερα. Μια ιστοσελίδα που να αντικατοπτρίζει την ισχυρή και σταθερή θέση της επιχείρησης στο χώρο της ναυτιλίας καθώς επίσης και να παρουσιάζει την αποστολή, το όραμα και τις αξίες της. 

  Με κατευθυντήρια γραμμή το "less is more”, η Mozaik επέλεξε να υιοθετήσει ένα λιτό αλλά περιεκτικό τυπογραφικό κάναβο, μια σαφή και ξεκάθαρη ιεραρχική διάταξη και αναφορές σε ναυτικά στοιχεία διάχυτα σε όλη την ιστοσελίδα ώστε να ανακλάται το ναυτικό υπόβαθρο της εταιρίας. Με φρέσκο περιεχόμενο και ανανεωμένη αισθητική, η νέα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί διακριτικά animations που διευκολύνουν την πλοήγηση του χρήστη, χωρίς να αποσπούν την προσοχή του.

  Η αποτύπωση του μενού καθώς και οι απεικονίσεις στατιστικών στοιχείων στην αρχική σελίδα δίνουν στους χρήστες μια άμεση και σαφή αίσθηση του ηγετικού προσανατολισμού της εταιρίας. Τα ναυτικά χρώματα, εμπνευσμένα από την εταιρική ταυτότητα, σε συνδυασμό με λιτές εικονογραφήσεις που παράχθηκαν εξολοκλήρου με κώδικα, συνοδεύουν τους χρήστες καθ' όλη τη διάρκεια της πλοήγησης τους και αναδεικνύουν όλες τις υπηρεσίες αιχμής της Thenamaris στη ναυτιλία.

  PIN

  Η δομή του μενού της ιστοσελίδας, η αρχιτεκτονική και το περιεχόμενο των σελίδων δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους βασικούς πυλώνες που καθιστούν τη Thenamaris μια πρότυπη εταιρία διαχείρισης πλοίων και να βρουν τις πληροφορίες που επιθυμούν σχετικά με την ιστορία της εταιρίας, τις υπηρεσίες της και το στόλο υπό διαχείριση. 

  Μεγάλη έμφαση δόθηκε επίσης σε ιστορίες εργαζομένων και σε άρθρα που αφορούν στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, έτσι ώστε να προσελκύσουν νέους επαγγελματίες αλλά και να αναδείξουν τη δέσμευση της εταιρίας στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης.

  Σε πλήρη στοίχιση με την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας, ο νέος δικτυακός τόπος αναδεικνύει τη Thenamaris ως πρωτοπόρο τόσο στην παγκόσμια ναυτιλία όσο και στην ψηφιακή εποχή!

  Η νέα εποχή της ναυτιλίας είναι εδώ: https://www.Thenamaris.com/

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων