Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Ιουν-2017 20:00

  Alpha Bank: "Μαζί" στην κοινωνική προσφορά

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Επίσκεψη παιδιών στο θέατρο, στο πλαίσιο του προγράμματος "Μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο"

  Για την Alpha Bank η υγεία, η κοινωνία, ο πολιτισμός και το περιβάλλον αποτελούν προτεραιότητα. Γι’ αυτό δίδει ιδιαίτερη σημασία στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, επιδεικνύοντας υπεύθυνη οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική συμπεριφορά και επενδύοντας επί σειρά ετών στους τομείς της υγείας, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και του περιβάλλοντος. Επιπλέον, η Alpha Bank ενισχύει οικονομικά, αλλά και μέσω προσφορών σε είδος, ιδρύματα και φορείς οι οποίοι στηρίζουν με το έργο τους άτομα που ευρίσκονται σε ανάγκη.

  Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα "Χέρι Βοηθείας" διανύει ήδη το 6ο έτος προσφοράς τροφίμων για την υποστήριξη των πολιτών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Από το 2012 έως σήμερα έχουν παραδοθεί άνω των 19.000 τροχήλατα σακίδια με τρόφιμα σε όλη την Ελλάδα.

  Alpha bank - ΕΚΕ

  Επιπλέον, με στόχο την ενίσχυση των ιατρείων και των παροχών υγείας στα ελληνικά νησιά, η Alpha Bank δημιούργησε και συντονίζει το πρόγραμμα "Μαζί, με στόχο την υγεία", το οποίο πραγματοποιείται από τα μέσα του 2014 σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Άγονη Γραμμή Γόνιμη". Το πρόγραμμα ενδυναμώνει εμπράκτως τις υπηρεσίες υγείας, μέσω της κάλυψης ιατροφαρμακευτικών αναγκών στα τοπικά ιατρεία, και συμβάλλει στη βελτίωση της ιατρικής περίθαλψης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Έως σήμερα έχουν προσφερθεί ιατρικά μηχανήματα και ιατροφαρμακευτικό υλικό σε 27 νησιά.

  Το 2015 η τράπεζα δημιούργησε το πρόγραμμα "Μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο", προκειμένου να προσφέρει τη χαρά των ξεναγήσεων σε χώρους πολιτισμού, αλλά και τη μαγεία του θεάτρου σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα.

  Κατά τα δύο έτη του προγράμματος έχουν διοργανωθεί άνω των 16 εκδηλώσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

  Alpha bank - κοινωνική ευθύνη

  Τέλος, στο πλαίσιο του προγράμματος "Οι φθορές που πληγώνουν", που σχεδίασε η Alpha Bank για την αποκατάσταση και τη συντήρηση ιστορικών κτιρίων και μνημείων, έχει έως σήμερα συμβάλει στην ανάδειξη 28 εμβληματικών κτιρίων και μνημείων στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, καθώς και στον καθαρισμό μνημείων και του περιβάλλοντος χώρου τους στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων