Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Ιουν-2010 16:06

  Σάνυο: Εξαγορά του 35,998% της Nortec Eurasia

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην εξαγορά του 16,199% της Nortec Eurasia από τη συγγενή της εταιρεία Nortec Α.Ε. προχώρησε στις 24/6 η Σάνυο. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το τίμημα ορίστηκε στην ονομαστική αξία της κάθε μετοχής και ανήλθε συνολικά σε 383.108,50 ευρώ. 

  Επιπρόσθετα την ίδια ημερομηνία η Σάνυο Τηλεπικοινωνιακή Εμπορική ΑΕΒΕ, 100% θυγατρική εταιρεία της Σάνυο, εξαγόρασε ποσοστό 16,799% της Nortec Eurasia από την εταιρεία Nortec Α.Ε.. Το τίμημα ορίστηκε στην ονομαστική αξία της κάθε μετοχής και ανήλθε συνολικά σε 468.244,20 ευρώ. 

  Μετά τα ανωτέρω η Σάνυο κατέχει άμεσα και έμμεσα ποσοστό 35,998% της Nortec Eurasia. Η Nortec Eurasia είναι αντιπρόσωπος των μαρκών Ιαπωνικών εταιρειών Nintendo & Navigon στην Τουρκία και δραστηριοποιείται στην πώληση ηλεκτρονικών παιχνιδιών, προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, βιντεοπαιχνιδιών και προγραμμάτων - σχεδίων software και hardware καθώς επίσης και συστημάτων πλοήγησης GPS. Η προοπτική ανάπτυξης και κερδοφορίας της εταιρίας είναι πολύ μεγάλη λόγω της υψηλής αναγνωσιμότητας των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, καθώς επίσης και από το γεγονός ότι σήμερα η Τουρκία γνωρίζει υψηλή ανάπτυξη με τάση διατήρησης των υψηλών ρυθμών.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ