18:10 16/09
ΝΥΤ: "Προσπάθεια φίμωσης και αποθάρρυνσης της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας" η μήνυση Τραμπ
Ο Τραμπ κατέθεσε μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της εφημερίδας ζητώντας $15 δισ.
Σε 129.195.017, ή ποσοστό 24,18% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου ανέρχεται ο αριθμός των δικαιωμάτων ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές της Alpha Bank και τα οποία δύνανται να ασκηθούν από πληρεξουσίους στην Τακτική Γενική Συνέλευση στις 22/6.
Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
- Πληρεξούσιοι και υπόχρεοι γνωστοποιήσεως είναι ο κ. Πανταζής Καραμανώλης και η κα Δήμητρα Μανιάτη.
- Το όριο το οποίο υπερβαίνουν οι υπόχρεοι είναι 20%.
- Τα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές και αφορούν στην κατάσταση μετά την κρίσιμη συναλλαγή ανέρχονται σε 129.195.017 ή ποσοστό 24,18% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου εκδόσεως της τράπεζας (εμμέσως).
Ο κ. Πανταζής Καραμανώλης και η κα. Δήμητρα Μανιάτη θα παύσουν να κατέχουν 129.195.017 δικαιώματα ψήφου από τις 23.6.2010. Διευκρινίζεται ότι τα ως άνω 129.195.017 δικαιώματα ψήφου ασκούνται διαζευκτικά από τους πληρεξουσίους.