14:40 09/09
Reuters: Το "πάρτι" τέλειωσε για τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες
Αντιμετωπίζοντας την αβεβαιότητα από τους δασμούς και τον "πόλεμο" τιμών στην Κίνα
Στην απόκτηση ιδίων μετοχών έως το 10% του καταβεβλημένου μετοχικού της κεφαλαίου αποφάσισε να προβεί η Εβροφάρμα, σύμφωνα με την από 15/06/2010 απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αποφάσισε ομόφωνα να προβεί στην απόκτηση ιδίων μετοχών της με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
Α) Ο ανώτατος αριθμός μετοχών που δύναται να αποκτηθούν από την εταιρεία θα ανέλθει σε 1.367.320 μετοχές, ήτοι ποσοστό 10% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.
Β) Οι εν λόγω αποκτήσεις των μετοχών θα διενεργηθούν με κατώτερη τιμή 0,10 ευρώ και ανώτερη τιμή 5,00 ευρώ.
Γ) Η διάρκεια ισχύος της παρεχόμενης εξουσιοδότησης εντός των χρονικών ορίων της οποίας θα διενεργηθούν οι αποκτήσεις των μετοχών δεν θα υπερβαίνει τους 24 μήνες, δηλ. μέχρι την 15 Ιουνίου 2012.