Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 11-Ιουν-2010 12:33

    Frigoglass: Στις 7/7 η αποκοπή του μερίσματος ύψους €0,10

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στις 7 Ιουλίου ορίστηκε η αποκοπή του δικαιώματος επί του μερίσματος της Frigoglass, ενώ στις 14 Ιουλίου θα ξεκινήσει η πληρωμή του.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι μέτοχοι της εταιρείας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων την 09/07/2010 (Record Date). 

    Σημειώνεται ότι ενόψει της ύπαρξης ιδίων μετοχών, το ποσό του πληρωτέου μερίσματος θα προσαυξηθεί κατά το ποσό που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές της εταιρείας κατά την 09/07/2010 (Record Date). Η εταιρεία θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση.

    Το μέρισμα θα καταβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που ρυθμίζουν οι Κανονισμοί του Χρηματιστηρίου Αθηνών από την πληρώτρια Τράπεζα Εurobank EFG.

    Υπενθυμίζεται πως η Τακτική Γενική Συνέλευση της 14ης Μαΐου 2010, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2009 ανερχομένου σε Ευρώ 0,10 ανά μετοχή από το οποίο, παρακρατείται ο αναλογούν στο μέρισμα φόρος, ήτοι καθαρό πληρωτέο μέρισμα ύψους Ευρώ 0,09 ανά μετοχή.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ