Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 03-Ιουν-2010 15:37

    Fourlis: Έναρξη εργασιών κατασκευής του ΙΚΕΑ της Σόφιας στη Βουλγαρία

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Η εκδήλωση έναρξης εργασιών κατασκευής του ΙΚΕΑ της Σόφιας στη Βουλγαρία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 3 Ιουνίου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια συμμετείχε ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, πολλοί σημαντικοί παράγοντες της πολιτικής και επιχειρηματικής κοινότητας της Βουλγαρίας και υψηλόβαθμα στελέχη της ΙΚΕΑ. 

    Η Ελληνική επένδυση εκπροσώπησης της Σουηδικής αλυσίδας στη γείτονα χώρα, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες για την επόμενη διετία και θα φθάσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ περίπου. 

    Η κατασκευή του καταστήματος ΙΚΕΑ στη Σόφια αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2011 όποτε και θα λειτουργήσει το κατάστημα. 

    Το κατάστημα συνολικής επιφανείας 30.000 τετραγωνικών μέτρων θα είναι το μεγαλύτερο κατάστημα του Ομίλου Fourlis και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ