«Η συμμόρφωση με την κείμενη νομοθεσία αποτελεί πάγια πολιτική της Coca-Cola Τρία Έψιλον» αναφέρει η Coca-Cola 3E σε ανακοίνωσή της όπου σχολιάζει το πρόστιμο που της επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού ύψους 8,7 εκατ. ευρώ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η Coca-Cola 3E ενημερώθηκε σήμερα από την ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού για την απόφαση επιβολής του προστίμου.
Συμπληρώνει παράλληλα πως η υπόθεση συνδέεται με την προηγούμενη απόφαση της 25ης Ιανουαρίου 2002 της ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού. Κατά την ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού η εταιρεία δεν συμμορφώθηκε με την ως άνω απόφαση και επέβαλε πρόστιμο 5.869 ευρώ την ημέρα για το χρονικό διάστημα από 1η Φεβρουαρίου 2002 έως την 16η Φεβρουαρίου 2006.
Η συμμόρφωση με την κείμενη νομοθεσία αποτελεί πάγια πολιτική της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Η Εταιρεία μελετά το περιεχόμενο της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού κατά της οποίας προτίθεται να προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια.