Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 12-Απρ-2010 17:13

  Άρση επιτήρησης για Ζήνων

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε, στις 9 Απριλίου 2010, την αίτηση της Ζήνων Α.Ε. για άρση της επιτήρησης των μετοχών της και την μεταφορά αυτών στην κατηγορία Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης του Χ.Α, καθώς η εταιρεία πληροί πλέον τις σχετικές προϋποθέσεις που προβλέπει ο κανονισμός.

  Η μεταφορά των μετοχών της Ζήνων στην Κατηγορία Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης ισχύει από τη συνεδρίαση της Δευτέρας, 12 Απριλίου 2010.

  Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η συγκεκριμένη απόφαση είναι αποτέλεσμα της επανόδου της εταιρείας στην κερδοφορία, καθώς και της ολοκλήρωσης της επιχειρηματικής ανασυγκρότησης και μεταβολής του επιχειρηματικού σχεδιασμού του ομίλου Ζήνων, που πλαισιώθηκαν από συγκεκριμένες ενέργειες που οδήγησαν την εταιρεία σε τροχιά υγιούς ανάπτυξης. 

  Παράλληλα, η συνεχής βελτίωση της απόδοσης οφείλεται στη στρατηγική που χαράχτηκε και τηρήθηκε με συνέπεια και αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών που κατέβαλλαν τόσο η διοίκηση, όσο και οι εργαζόμενοι του νέου ομίλου Ζήνων.

  Η διοίκηση του νέου ομίλου Ζήνων δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειές  της για περαιτέρω ανάπτυξη και  ισχυροποίηση της θέσης της, με αίσθηση  ευθύνης προς την κοινωνία και  τους ανθρώπους της και με γνώμονα  πάντα τη δημιουργία αξίας για τους πελάτες, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τους μετόχους της, καταλήγει η ανακοίνωση.
   


  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ