Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 31-Μαρ-2010 12:45

    ΕΛΙΧΘ: Σε αναμονή της απόφασης του Εφετείου Αθηνών

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στην κατηγορία Επιτήρησης, όπου μεταφέρθηκε στις 20/10/2008 με την από 20/10/2008 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α., παραμένει το σύνολο των μετοχών της ΕΛΙΧΘ.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο λόγος για την ένταξη στην κατηγορία Επιτήρησης ήταν η αίτηση της εταιρείας για την υπαγωγή της στη διαδικασία συνδιαλλαγής του άρθρου 99 Ν. 3588/2007. 

    Η εταιρεία όπως είχε ενημερώσει το επενδυτικό κοινό μετά την έκδοση της απόφασης 98/2009 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία έκανε δεκτή την ως άνω αίτηση, ήλθε σε συμφωνία με την πλειοψηφία των πιστωτών της, συζητήθηκε στις 21.10.2009 και ακολούθως εκδόθηκε η υπ΄ αριθμό 1041/2009 απόφαση η οποία απέρριψε αυτήν για τυπικούς λόγους. 

    Ακολούθως η εταιρεία άσκησε έφεση η οποία συζητήθηκε ενώπιον του Εφετείου Αθηνών στις 14.1.2010 και αναμένεται η έκδοση της απόφασης.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ