Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 18-Μαρ-2010 10:37

  Forthnet: Διευκρινίσεις για Hellas Online

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε διευκρινίσεις σχετικά με ενδεχόμενη συνεργασία με την εταιρεία Hellas Online προχώρησε η Forthnet, σε συνέχεια της υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1040/17.03.2010 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με την οποία θέτει ερωτήματα και σχετικά και στην από 16/03/2010 Ανακοίνωση.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο ανάπτυξης και ενδυνάμωσης του ομίλου της η Forthnet, προβαίνει, κατά καιρούς, σε διερευνητικές συζητήσεις, μη δεσμευτικού χαρακτήρα, σχετικά με τις δυνατότητες νέων πιθανών στρατηγικών και επιχειρηματικών συνεργασιών με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους ίδιους ή/και συναφείς τομείς. 

  Οι μέχρι τώρα επικοινωνίες με την εταιρεία Hellas Online A.E. εντάσσονται στο παραπάνω πλαίσιο, βρίσκονται σε απόλυτα προκαταρκτικό στάδιο και δεν υπάρχει ούτε χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης της όποιας τυχόν συνεργασίας ούτε πλαίσιο/μορφή συνεργασίας διότι δεν υφίσταται καν επιβεβαίωση της δυνατότητας ύπαρξης συνεργασίας. 

  Σε κάθε περίπτωση, η Forthnet επιβεβαιώνει εκ νέου ότι θα συνεχίσει να ενημερώνει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό, όπως πράττει μέχρι σήμερα, για κάθε ουσιώδη εξέλιξη εντός των πλαισίων της κείμενης νομοθεσίας.

  Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε ξεχωριστή ανακοίνωση της Hellas OnLine, "σε απάντηση της από 17/03/2010 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με:

  - την από 16.03.2010 Ανακοίνωση της Hellas Online (εφεξής η "Εταιρία") σχετικά με ενδεχόμενη συνεργασία με τη Forthnet,
  - το από 17.03.2010 δημοσίευμα της εφημερίδας "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" και
  - το από 16.03.2010 σχετικό, επίσης, δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου (Euro2day),

  η Εταιρία γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

  Η Εταιρία στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη δυναμική ανάπτυξή της, τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της και την ενίσχυση της παρουσίας της στον κλάδο της παροχής ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, παρακολουθεί στενά και μελετά με τη δέουσα προσοχή όλες τις δυνατότητες και μορφές συνεργασίας, οι οποίες δύνανται να συμβάλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση αυτής της στρατηγικής, μέσω κατάλληλων επιχειρηματικών κινήσεων, που θα προσδώσουν αξία στην ίδια και στους μετόχους της.

  Προς τούτο, όπως ήδη αναφέρθηκε στην από 16.03.2010 Ανακοίνωση, η Εταιρία κατά καιρούς πραγματοποιεί μεταξύ άλλων και διερευνητικές, μη δεσμευτικού χαρακτήρα, επαφές και συζητήσεις και με άλλες εταιρείες του κλάδου πάντα με όρους εμπιστευτικότητας.

  Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι συζητήσεις με τη Forthnet είναι σε διερευνητικό επίπεδο και δεν έχουν καταλήξει για τη δυνατότητα και τον τρόπο συνεργασίας των δύο εταιριών.

  Η Εταιρία τονίζει και πάλι τη δέσμευσή της, η οποία άλλωστε αποτελεί και υποχρέωσή της, για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των μετόχων της, εφόσον υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με τις επιχειρηματικές συνεργασίες της".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ