Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 16-Μαρ-2010 16:37

  Hellas OnLine: Επιβεβαιώνει για επαφές με Forthnet

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την πραγματοποίηση διευρευνητικών επαφών με τη Forthnet επιβεβαίωσε η Hellas OnLine. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με αφορμή δημοσίευμα του κυριακάτικου Τύπου, η εταιρεία διευκρινίζει ότι στο πλαίσιο της εξέτασης μελλοντικών στρατηγικών επιλογών για την περαιτέρω ανάπτυξή της στον ευρύτερο χώρο των τηλεπικοινωνιών, κατά καιρούς πραγματοποιεί μεταξύ άλλων και διερευνητικές επαφές και συζητήσεις και με άλλες εταιρείες του κλάδου, πάντα με όρους εμπιστευτικότητας. 

  Προσφάτως, έπραξε το ίδιο και με τη Forthnet, χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία συγκεκριμένη εξέλιξη. Εφόσον υπάρξει κάτι συγκεκριμένο, η εταιρεία θα ενημερώσει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε ουσιώδη εξέλιξη εντός των πλαισίων της κείμενης νομοθεσίας. 

  Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των οικονομικών στοιχείων που αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα δεν είναι ακριβές, καθώς η hellas online έχει ξεπεράσει τους 300.000 οικιακούς συνδρομητές συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό την προσέλκυση νέων LLU πελατών και ότι η Εταιρία θα προβεί σε ακριβή και αναλυτική δημοσιοποίηση των οικονομικών της στοιχείων για τη χρήση 2009, κατά την επίσημη ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων, η οποία προγραμματίζεται για τις 23.03.2010.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ