13:13 10/09
Forum SA: Στρατηγική εξαγορά της Omind Creatives
Αναφερόμενος στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ο κ. Παναγούλιας υπογράμμισε ότι "το τίμημα αντανακλά εύλογα την αξία των brands".
Σε διευκρινίσεις για την εξαγορά από την Shell Ελλάς Α.Ε της δραστηριότητας πωλήσεων και εμπορίας λιπαντικών μέσω της εξαγοράς του 100% της Οstrea Oil προέβη η Πετρόπουλος.
Όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το τίμημα εξαγοράς εξαρτάται από την καθαρή θέση της εξαγοραζόμενης εταιρείας. Έχει καταβληθεί κατ΄ αρχήν το ποσό των 12,7 εκατ. ευρώ, το οποίο όμως θα αναπροσαρμοστεί βάσει των αναλυτικών προβλέψεων της σύμβασης εξαγοράς μέχρι και τον Αύγουστο 2010.
Ως εκ τούτου, η εταιρεία θα εξετάσει εάν συντρέχουν οι προϋποθέσεις της παραγράφου 4.1.3.12. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών σχετικά με την έκδοση πληροφοριακού σημειώματος και θα προβεί στις απαιτούμενες από τον Κανονισμό ενέργειες αφού οριστικοποιηθεί το ποσό του τελικού τιμήματος εξαγοράς.