Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 03-Μαρ-2010 19:09

  Κλωνατέξ: Καμία μεταβολή στην σύνθεση του Δ.Σ.

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Δεν έχει επέλθει καμία μεταβολή στην σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, διευκρινίζει η Κλωνατέξ σε απάντηση της σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενώ δίνει λεπτομέρειες για την συμφωνία της εταιρείας με τις κύριες πιστώτριες τράπεζες για την εξόφληση του κοινοπρακτικού δανείου καθώς και του διμερούς δανείου με την Εθνική Τράπεζα.

  Όπως επισημαίνει η εταιρεία, η συμφωνία προέβλεπε την μεταβίβαση των μετοχών εκδόσεως ΑΛΝΤΕΜΑΡ ιδιοκτησίας Κλωνατέξ (οι οποίες ήταν ενεχυρασμένες στις τράπεζες για την εξασφάλιση των εν λόγω δανείων), σε εταιρεία συμφερόντων των βασικών Μετόχων της ΑΛΝΤΕΜΑΡ. Επίσης προέβλεπε των μεταβίβαση μέρους των μετοχών εκδόσεως ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ιδιοκτησίας Κλωνατέξ (οι οποίες επίσης ήταν ενεχυρασμένες στις τράπεζες για την εξασφάλιση του κοινοπρακτικού δανείου) στις τράπεζες που δεν συμμετέχουν στα δάνεια προς την ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ενώ οι υπόλοιπες εν λόγω μετοχές θα ενεχυράζοντο στις τράπεζες που συμμετέχουν στα εν λόγω δάνεια.

  Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΑΛΝΤΕΜΑΡ και απομένει η μεταβίβαση και ενεχύραση των μετοχών εκδόσεως ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ως άνω. Η διαδικασία αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα. Επίσης με την ολοκλήρωση της εν λόγω διαδικασίας ή / και παράλληλα με την δημοσίευση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων θα υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση, καταλήγει η ανακοίνωση.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων