Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 26-Φεβ-2010 10:17

  Ζήνων: Από 9/3 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών από ΑΜΚ

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Από 9/3/2010 ορίστηκε η έναρξη διαπραγμάτευσης των Νέων Μετοχών της εταιρείας Ζήνων στην κατηγορία "Επιτήρησης" στην Αγορά Αξιών του Χ.Α. από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, και σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της ΑΜΚ, 

  - 26/02/2010 Δημοσίευση του Ενημερωτικού Δελτίου
  - 26/02/2010 Δημοσίευση της ανακοίνωσης για τη διάθεση του Ενημερωτικού Δελτίου
  - 04/03/2010* Έγκριση από το Χ.Α. της εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των Νέων Μετοχών της Εταιρίας
  - 09/03/2010* Έναρξη διαπραγμάτευσης των Νέων Μετοχών της Εταιρίας στην κατηγορία "Επιτήρησης" στην Αγορά Αξιών του Χ.Α.
  * Τελεί υπό την αίρεση της σύγκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Χ.Α. την ανωτέρω ημερομηνία προκειμένου να εγκρίνει την εισαγωγή των νέων μετοχών της εταιρείας.

  Σημειώνεται πως το ενημερωτικό δελτίο αφορά την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Επιτήρησης" της Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών 98.933.062 νέων ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με εισφορά εις είδος των μετοχών των εταιριών Megabet LTD, Poerol LTD, Eurogoal Cyprus LTD, Eurogoal Betting LTD, Eurogoal Racing LTD, Shigibet LTD, Kastor Leisure LTD, Kastor Betting LTD και Primebet LTD και εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στις 25 Φεβρουαρίου 2010.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ