Οι μετοχές της εταιρείας Profile ΑΕΒΕ θα αντικαταστήσουν της μετοχές της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ Α.Ε. στους δείκτες FTSE/Χ.Α. SmallCap 80 και FTSE/Χ.Α. 140 μετά τη μεταφορά της τελευταίας στην Κατηγορία «Χαμηλής Διασποράς και Ειδικών Χαρακτηριστικών», όπως ανακοίνωσε το Χ.Α.
Ειδικότερα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, συνέπεια της μεταφοράς, από την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010, των μετοχών της εταιρείας «ΑΤΤΙ-ΚΑΤ Α.Ε.» στην Κατηγορία «Χαμηλής Διασποράς και Ειδικών Χαρακτηριστικών», οι ακόλουθες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στη σύνθεση των Δεικτών.
FTSE/Χ.Α. SmallCap 80
Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» με στάθμιση 50%.
FTSE/Χ.Α. 140
Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» με στάθμιση 50%.
FTSE/Χ.Α. Κατασκευές & Υλικά
Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρίας.
FTSE/Χ.Α. Τεχνολογία
Οι μετοχές της εταιρίας «PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» εισέρχονται στη σύνθεση του Δείκτη με στάθμιση 50%.
Δείκτης Τιμών Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης Χ.Α.
Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε.» με στάθμιση 100%.
Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου 2010.