23:38 19/11
Nvidia: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών στα αποτελέσματα τριμήνου και τις προβλέψεις
Περιμένει το δ' τρίμηνο να καταγράψει πωλήσεις $65 δισ. συν ή μείον 2%, έναντι εκτίμησης για $61,66 δισ.
Την έναρξη συνεργασίας, από Ιανουάριο 2010, με τον μεγαλύτερο όμιλο λιανεμπορίου της Κροατίας (με μερίδιο αγοράς 24,3%), "KONZUM Doo", ανακοινώνει η Cardico.
Όπως προκύπτει από σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία περιλαμβάνει την τροφοδοσία, με διευρυμένη ποικιλία εξαιρετικής ποιότητας ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, σε ιδιωτικής ετικέτας συσκευασίες λιανικής και χονδρικής πώλησης της KONZUM Doo.
Ο στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η κάλυψη των αναγκών του διευρυμένου δικτύου καταστημάτων λιανικής της KONZUM Doo, παράλληλα με την χονδρική πώληση και διανομή των προϊόντων σε Κροατία, Βοσνία-Ερζεγοβινη και Σερβία.