Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 21-Δεκ-2009 14:28

    Βιοκαρπέτ: Απορρόφηση θυγατρικών της αποφάσισε η έκτακτη Γ.Σ.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε απορρόφηση θυγατρικών εταιρειών, θα προχωρήσει η Βιοκαρπέτ, με απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της που πραγματοποιήθηκε στις 19/12.

    Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της έκτακτης γενικής συνέλευσης ορίσθηκε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος κ. Αστέριος Καντώνιας.

    Σημειώνεται πως ο αριθμός των μετόχων στην γενική συνέλευση ήταν 12, οι μετοχές που δέσμευσαν για την παράστασή τους ήταν 19.670.350 ήτοι ποσοστό 82,01% επί του συνόλου των 23.986.500 μετοχών της εταιρείας. Κατόπιν των ανωτέρω η γενική συνέλευση βρίσκεται σε νόμιμη απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα. 

    Η γενική συνέλευση αποφασίζει ομόφωνα και παρέπεμψε τα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, προκειμένου να λάβει τις σχετικές αποφάσεις για την συγχώνευση των θυγατρικών εταιριών, σύμφωνα με το άρθρο 78 του ΚΝ 2190/1920.

    Όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ως κατωτέρω:

    1. Υποβολή και έγκριση: α)του από 1/10/2009 Σχεδίου Σύμβασης των ανωνύμων εταιρειών Βιοκαρπέτ και Α.Νικολαίδης ΑΕ Προϊόντα Βιοκαρπέτ β)της έκθεσης του ορκωτού ελεγκτή λογιστή για τη πιστοποίηση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφούμενης εταιρείας. Εγκρίθηκαν α)το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης και β)Η έκθεση πιστοποίησης της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφούμενης εταιρείας. 

    2. Έγκριση της συγχώνευσης των ανωνύμων εταιρειών Βιοκαρπέτ και Α.Νικολαίδης ΑΕ Προϊόντα Βιοκαρπέτ με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη. Εγκρίθηκε η απορρόφηση της θυγατρικής οι μετοχές της οποίας ανήκαν κατά 100% στην μητρική και δεν θα προκύψουν νέες μετοχές ή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. 

    3. Υποβολή και έγκριση: α)του από 1/10/2009 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης των ανωνύμων εταιρειών Βιοκαρπέτ και Χρυσοστομίδης ΑΕ Προϊόντα Βιοκαρπέτ και β)της έκθεσης του ορκωτού ελεγκτή λογιστή για την πιστοποίηση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της αναρροφούμενης εταιρείας. Εγκρίθηκαν α)το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης και β)Η έκθεση πιστοποίησης της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφούμενης εταιρείας. 

    4. Έγκριση της συγχώνευσης των ανωνύμων εταιρειών Βιοκαρπέτ και Χρυσοστομίδης ΑΕ Προϊόντα Βιοκαρπέτ, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη. Εγκρίθηκε η απορρόφηση της θυγατρικής οι μετοχές της οποίας ανήκαν κατά 100% στην μητρική και δεν θα προκύψουν νέες μετοχές ή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. 

    5. Υποβολή και έγκριση: α)του από 1/10/2009 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης των ανωνύμων εταιρειών Βιοκαρπέτ και Βεργίνα ΑΕ Προϊόντα Βιοκαρπέτ και β)της έκθεσης του ορκωτού ελεγκτή λογιστή για την πιστοποίηση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της αναρροφούμενης εταιρείας. Εγκρίθηκαν α)το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης και β)Η έκθεση πιστοποίησης της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφούμενης εταιρίας. 

    6. Έγκριση της συγχώνευσης των ανωνύμων εταιρειών Βιοκαρπέτ και Βεργίνα ΑΕ Προϊόντα Βιοκαρπέτ, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη. Εγκρίθηκε η απορρόφηση της θυγατρικής οι μετοχές της οποίας ανήκαν κατά 100% στην μητρική και δεν θα προκύψουν νέες μετοχές ή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. 

    7. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρείας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου των πράξεων σύμβασης συγχώνευσης. Ορίσθηκε ο πρόεδρος του διοκητικού συμβουλίου & διευθύνων σύμβουλος ο κ. Αστέριος Καντώνιας. 

    8. Διάφορα.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ