Σε αγορά 3.000 ιδίων μετοχών, με μέση τιμή κτήσης 0,80 ευρώ ανά μετοχή και συνολικής αξίας 2.408,03 ευρώ, προέβη η FHL Κυριακίδης στις 18/12. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αγορά πραγματοποιήθηκε σε εκτέλεση της από 1/11/2008 απόφασης της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, μέσω του μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών Merit ΧΑΕΠΕΥ.
Το ΔΣ της Warner Bros. εξακολουθεί να θεωρεί ότι η υφιστάμενη συμφωνία της εταιρείας με τη Netflix προσφέρει μεγαλύτερη αξία, περισσότερη βεβαιότητα και ευνοϊκότερους όρους.
Κατατέθηκε χθες η αγωγή του προέδρου των ΗΠΑ εναντίον του βρετανικού δικτύου. Σύσσωμη η βρετανική πλευρά καλεί τον Στάρμερ να υπερασπιστεί το BBC και τον βρετανικό λαό.