Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 07-Δεκ-2009 15:46

    Καρέλια: Μείωση ενοποιημένων κερδών στο εννεάμηνο

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Αυξημένα έσοδα και μειωμένα κέρδη σημείωσε ο όμιλος Καρέλια το εννεάμηνο του 2009, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες λογιστικές καταστάσεις.

    Αναλυτικά, σε επίπεδο ομίλου, ο κύκλος εργασιών ήταν αυξημένος κατά 8,3% στα 380,2 εκατ. ευρώ, από 351,06 εκατ. ευρώ που είχε εμφανίσει την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Τα κέρδη του ομίλου διαμορφώθηκαν στα 13,9 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 16,7% από τα 16,7 εκατ. ευρώ του προηγούμενου έτους.

    Σε επίπεδο μητρικής, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας υποχώρησε στα 298,3 εκατ. ευρώ από τα 307,8 εκατ. ευρώ, μειωμένος κατά 3,08% από το προηγούμενο έτος. Τα κέρδη μειώθηκαν κατά 17,5% σε σχέση με το εννεαμήνο του προηγούμενου έτους, στα 14,1 εκατ. ευρώ από 17,1 εκατ. ευρώ.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ