07:30 18/12
Πώς θα είναι το νέο θεματικό πάρκο της Dreamland Experience στο Village Ρέντη των Premia – Αντετοκούνμπο
Η συνολική αναβάθμιση του συγκροτήματος στο Ρέντη βρίσκεται σε εξέλιξη, με εργασίες ανακαίνισης και αναδιάρθρωσης.
Η παρουσίαση του ομίλου της Πέτρος Πετρόπουλος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Δεκεβρίου, στο πλαίσιο εκδήλωσης του Συνδέσμου Επενδυτών Διαδικτύου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος εκτιμά πως για το σύνολο της χρήσης του 2009 θα διαμορφώσει πωλήσεις μειωμένες κατά 25% στα 85 εκατ. ευρώ από 114 εκατ. ευρώ που είχε διαμορφώσει το 2008.
Παράλληλα, αναμένει τα κέρδη προ φόρων να υποχωρήσουν στα 3,5 εκατ. ευρώ από 5,9 εκατ. ευρώ, ενώ το καθαρό περιθώριο κέρδους να διαμορφωθεί στο 4,1% από 5,2%.
Το όραμα του ομίλου είναι
*Δημιουργία του μεγαλύτερου Ελληνικού Ομίλου στην αγορά των αυτοκινουμένων μηχανημάτων και παρελκόμενων. (Πωλήσεις 1 δις €)
* Ομοσπονδία Αυτόνομων Επιχειρηματικών Μονάδων.
* Στρατηγικές συμμαχίες με τους Οίκους 1ης επιλογής