Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 31-Μαϊ-2006 14:16

    ΟΠΑΠ: Σχέδια για επέκταση σε νέες δραστηριότητες

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Το φθινόπωρο θα είναι έτοιμο το νέο επιχειρησιακό πλάνο της ΟΠΑΠ ΑΕ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ.Βασίλης Νειάδα, διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, κατά τη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης των μετόχων. Το νέο πλάνο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα σχέδια επέκτασης σε νέες δραστηριότητες εντός και εκτός συνόρων, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και η δραστηριοποίηση του Οργανισμού και στην αγορά των καζίνο.

    «Έχουμε τα μάτια μας ανοικτά προς κάθε κατεύθυνση», δήλωσε ο κ. Νειάδας.  Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είπε επίσης ότι η απόφαση για τη διοργάνωση του Πάμε Στοίχημα από τον ίδιο τον ΟΠΑΠ μετά τη λήξη της υφιστάμενης σύμβασης με την εταιρεία στοιχημάτων είναι ειλημμένη, τονίζοντας ότι απλά αναζητάται ο βέλτιστος τρόπος για να πραγματοποιηθεί αυτό.

    Επιπλέον, στο θέμα της καταπολέμησης του παράνομου τζόγου επικεντρώθηκαν ο υφυπουργός. Αθλητισμού κ Γιώργος Ορφανός, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ κ.Κωστάκος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ.Βασίλης Νειάδας μιλώντας στη Γ.Σ. των μετόχων.

    Ο κ. Νειάδας μίλησε πως εξετάζει την επέκταση του ωραρίου τα σαββατοκύριακα, ενώ κατά την περίοδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου θα τροποποιηθούν οι ώρες προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη διαχείριση του παιχνιδιού και του Πάμε Στοίχημα.

    Ο κ Κωστάκος δήλωσε ότι η εισαγωγή των ομάδων στα δελτία του Πάμε Στοίχημα θα γίνει στην ώρα της, ενώ χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα άφησε να εννοηθεί πως μετά το πέρας του διαγωνισμού για την προμήθεια on-line, ο ΟΠΑΠ θα αιφνιδιάσει ευχάριστα προφανώς αναφερόμενος στη διανομή τυχερών παιχνιδιών μέσα από εναλλακτικά δίκτυα. Το θέμα αυτό προκάλεσε την αντίδραση των πρακτόρων που ζήτησαν περισσότερα τερματικά για τη διεξαγωγή των αγώνων.

     
    Επίσης, όπως ανακοινώθηκε αποφασίστηκε η καταβολή 1,42 ευρώ μέρισμα, αφού έχει ήδη καταβληθεί 0,48 ευρώ προμέρισμα.
     
    Σταμάτης Ζαχαρός

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ