14:13 08/09
Mega deal 17 δισ. δολ. μεταξύ SpaceX και EchoStar
Το deal αφορά στην αγορά φάσματος και είναι μεταξύ μεγαλύτερων συμφωνιών φέτος.
Με την εξαγορά εταιρείας στη Βόρεια Ευρώπη προτίθεται να αξιοποιήσει τη ρευστότητα των 200 εκατ. ευρώ που διαθέτει η Attica Group, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αλέξανδρος Παναγόπουλος σε συνέντευξή του στο Reuters.
Ειδικότερα, ο κ. Παναγόπουλος τόνισε πως η Attica Group επιθυμεί να εξαγοράσει ακτοπλοϊκή εταιρεία στη Β. Ευρώπη φέτος, αξιοποιώντας τη ρευστότητα των 200 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας παράλληλα ότι η ευρωπαϊκή ακτοπλοΐα εμφανίζει τάσεις συγκέντρωσης, ενώ συμπλήρωσε πως η εταιρεία έχει λάβει αρκετές προσφορές από άλλες ακτοπλοϊκές εταιρείες που αναζητούν αγοραστές.
Παράλληλα, σημείωσε πως είναι πιθανό να υπάρξει ανακοίνωση μετά το καλοκαίρι ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί εξαγορά ύψους από 200 εκατ. ευρώ έως 1 δισ. ευρώ.