Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 02-Σεπ-2009 16:31

    Σφακιανάκης: Δεν συμμετέχει στην κάλυψη της ΑΜΚ της Αθωνικής

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε η Αθωνική Τεχνική Α.Ε. κατά την έκτακτη γενική συνέλευση την 1/9, παρουσία της Σφακιανάκης με την ιδιότητα της μετόχου.
     
    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση υπέρ το άρτιο 50.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 3 ευρώ και τιμή διάθεσης 1.000 ευρώ εκάστη.

    Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Αθωνική Τεχνική Α.Ε. θα αυξηθεί κατά το ποσό των 150.000 ευρώ και η διαφορά μεταξύ της ονομαστικής αξίας και της τιμής διαθέσεως, ήτοι 49.850.000 ευρώ θα αχθεί σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της, σε ειδικό λογαριασμό "Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον".

    Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η εταιρεία Σφακιανάκης ΑΕΒΕ δεν θα συμμετάσχει στην κάλυψη της αποφασισθείσας αύξησης και εφόσον αυτή ολοκληρωθεί, το ποσοστό της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Αθωνική Τεχνική Α.Ε. θα διαμορφωθεί σε 49,5264% έναντι του σημερινού της ποσοστού που ανέρχεται σε 49,90%.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ