ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αγορά μετοχών από κ.κ. Περιστέρη, Κάμπα
Εκτύπωση
Αποστολή με email
Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
Μικρότερο μέγεθος κειμένου
Σε αγορά μετοχών της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ προχώρησαν οι κ.κ. Γιώργος Περιστέρης και Νικόλαος Κάμπας, πρόεδρος και αντιπρόεδρος της εταιρείας αντίστοιχα.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Γιώργος Περιστέρης προχώρησε στις 10 Ιουλίου στην αγορά 2.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, συνολικής αξίας 9.890,00 ευρώ.
Εξάλλου την ίδια ημερομηνία ο κ. Νικόλαος Κάμπας, προέβη σε αγορά 2.000 κοινών ονομαστικών μετοχών συνολικής αξίας 9.890,00 ευρώ.
Αύξηση 43,5% σημείωσαν τα καθαρά κέρδη της Capital Clean Energy Carriers Corp. το τρίτο τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου και διαμορφώθηκαν σε 23,1 εκατ. δολ.
Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη τριμηνιαία πτώση, εν μέσω του αυξανόμενου ανταγωνισμού που αντιμετωπίζει η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας.