Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 10-Ιουλ-2009 16:57

    FG Europe: Δεν συμμετέχει στην ΑΜΚ της RF Energy - στο 30% η συμμετοχή της

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Δεν θα συμμετάσχει στην αύξηση ιδίων κεφαλαίων της RF Energy η FG Europe, αναφέρει η εισηγμένη σε επίσημη ανακοίνωσή της στο Χ.Α. 

    Ειδικότερα, στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η FG Europe αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της RF Energy ύψους 14 εκατ. ευρώ (στόχος του οποίου είναι η υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος), "σταθμίζοντας το δυσμενές οικονομικό κλίμα την παρούσα περίοδο". 

    Παράλληλα, αναφέρεται ότι το ποσοστό που αντιστοιχεί στα δικαιώματα που δεν θα ασκηθούν από την FG Europe, θα καλυφθεί από εταιρεία συμφερόντων του βασικού της μετόχου κ. Γεωργίου Φειδάκη, διατηρουμένης έτσι της μετοχικής σχέσεως FG Europe, Γ. Φειδάκης 50% - εταιρεία συμφερόντων οικογένειας Ρέστη 50%. 

    Επιπλέον, αναφέρεται πως η μη συμμετοχή της FG Europe στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της RF Energy θα μειώσει το ποσοστό συμμετοχής της από 40% που είναι σήμερα σε 30%. Ωστόσο, τονίζεται πως η FG Europe θα εξακολουθήσει να έχει την πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και να ασκεί το management της RF Energy A.E., οι Οικονομικές Καταστάσεις της οποίας θα συνεχίσουν να ενοποιούνται από την FG Europe.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ