Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 24-Ιουν-2009 12:43

    Αθηνά: Προβλέπει τζίρο 230 εκατ. ευρώ για το 9μηνο

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στα 230 εκατ. ευρώ εκτιμά η Αθηνά ότι θα διαμορφωθεί ο κύκλος εργασιών, κατά τη χρήση του φετινού εννεαμήνου. Όπως ανέφερε η διοίκηση της εισηγμένης στο πλαίσιο της τακτικής γενικής συνέλευσης, η Αθηνά κατέθεσε σήμερα το πρωί αίτηση για πτυχίο της 7ης εργοληπτικής τάξης.

    Όπως είναι γνωστό, η Αθηνά συμμετέχει στα αυτοχρηματοδοτούμενα έργα Μαλιακός-Κλειδί και Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα, ενώ διαθέτει ανεκτέλεστο υπόλοιπο της τάξης των 600 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 300 εκατ. ευρώ αφορούν έργα εξωτερικού (Κόλπος -Ρουμανία).

    Σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρείας δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για έξοδο απο το Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ "έχει μπει σε καινούρια τροχιά εδώ και ενάμιση χρόνο".

    Δημήτρης Δελεβέγκος

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ