Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 23-Ιουν-2009 17:44

  Στην κοινοπραξία Profile - Μάρακ το έργο του ΥΕΝΑΝΠ, Ναύτιλος

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην κοινοπραξία Profile - Μάρακ κατακυρώθηκε το έργο του ΥΕΝΑΝΠ "ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος ενημέρωσης επιβατικού κοινού - ΝΑΥΤΙΛΟΣ και παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης". 

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή των μελών είναι 55% στην Profile και 45% στην Μάρακ 

  Η  σχετική απόφαση κατακύρωσης του Φορέα Ανάθεσης, νόμιμα υπογεγραμμένη από τον κ. Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με αρ. πρωτ. 5321.4/31/2009 ανακοινώθηκε στις 13-02-2009 στην Ένωση Εταιρειών. 

  Το εν λόγω έργο "ΝΑΥΤΙΛΟΣ" χρηματοδοτείται από το Γ΄ ΚΠΣ - ΚΤΠ σε ποσοστό 75%, είναι ύψους 8,4 εκ. ευρώ και πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και αποπληρωθεί εντός του 2009. 

  Εκκρεμεί μέχρι και σήμερα η υπογραφή του εγγράφου της σχετικής συμβάσεως, και αναμένουμε την σχετική περί τούτου τυπική πρόσκλησή μας και την συνακόλουθη κατάρτιση από κοινού με την Αναθέτουσα Αρχή της δημόσιας ανακοίνωσης για τις λεπτομέρειες της υλοποίησης του εν λόγω έργου. 

  Ανακοίνωση της Μάρακ

  Αναφορικά με το άρθρο που δημοσιεύτηκε την Κυριακή (21/06/2009) στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" με τίτλο "Ο ΟΛΠ μπλόκαρε τον ηλεκτρονικό εκσυγχρονισμό 12 λιμανιών" (σελ. 14), θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι η εταιρεία μας ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ ως μέλος της Ένωσης Εταιρειών "ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ - PROFILE ΑΕΒΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" συμμετείχε στον ανοικτό διεθνή δημόσιο διαγωνισμό του ΥΕΝΑΝΠ για το Έργο "ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος ενημέρωσης επιβατικού κοινού - ΝΑΥΤΙΛΟΣ και παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης". 

  Μετά από την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας το ως άνω Έργο κατακυρώθηκε στην ανωτέρω ένωση (στην οποία η συμμετοχή των μελών είναι 55% στην PROFILE ΑΕΒΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ και 45% στην ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ) και η σχετική απόφαση κατακύρωσης του Φορέα Ανάθεσης, νόμιμα υπογεγραμμένη από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με αρ. πρωτ. 5321.4/31/2009 ανακοινώθηκε στις 13-02-2009 στην Ένωση Εταιρειών. 

  Το εν λόγω έργο "ΝΑΥΤΙΛΟΣ" χρηματοδοτείται από το Γ΄ ΚΠΣ - ΚΤΠ σε ποσοστό 75%, είναι ύψους 8,4 εκ. ευρώ και πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και αποπληρωθεί εντός του 2009. 

  Εκκρεμεί μέχρι και σήμερα η υπογραφή του εγγράφου της σχετικής συμβάσεως, και αναμένουμε την σχετική περί τούτου πρόσκλησή μας και την συνακόλουθη κατάρτιση από κοινού με την Αναθέτουσα Αρχή της δημόσιας ανακοίνωσης για τις λεπτομέρειες της υλοποίησης του εν λόγω έργου.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020