Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 19-Μαϊ-2009 11:33

  Audiovisual: Στις 12/6 η τακτική γενική συνέλευση

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 12/6 θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Audiovisual στην οποία μεταξύ άλλων θα συζητηθεί κα θα ληφθεί απόφαση για την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων, μέχρι του ποσού των 10.000.000 ευρώ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η έκδοση των δανείων θα γίνει με σκοπό την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας.

  Αναλυτικά, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

  * Υποβολή, συζήτηση και έγκριση των ατομικών της εταιρείας και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 01-01-2008 έως 31-12-2008 με τις θυγατρικές της On Productions Κινηματογραφικές και Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Ανώνυμη Εταιρεία, Power Music Μουσικές Παραγωγές Ψηφιακές Εγγραφές ήχου ΑΕ, Στερ Σινεμας (STER CINEMAS) Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Εκμετάλλευσης Κινηματογραφικών Αιθουσών και Επιχειρήσεων Θεάματος και Ψυχαγωγίας ΑΕ, ΒΜΛ Ανώνυμη Βιοτεχνική Εμπορική Εταιρεία Παραγωγής και Επεξεργασίας Εικόνας και Ήχου, Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα ΑΕ, Prooptiki Romania SRL, Prooptiki Bulgaria LTD, Prooptiki Entertainment Doo (Serbia), Prooptiki Cyprus LTD, με ολική ενοποίηση, καθώς και με την εταιρεία Υπηρεσίες Διανομής Ψηφιακής Εποχής ΑΕ με τη μέθοδο της καθαρής θέσης, καθώς και των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.

  * Διάθεση κερδών της εταιρείας χρήσης 2008.

  * Απαλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την οικονομική χρήση 2008.

  * Εκλογή δύο ορκωτών ελεγκτών, ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ( για υπογραφή των εξαμηνιαίων και ετήσιων οικονομικών καταστάσεων), για την χρήση 2009 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

  * Έγκριση αμοιβών και συμβάσεων των μελών του διοικητικού συμβουλίου για την χρήση 2008 και προέγκριση αμοιβών για την χρήση 2009.

  * Έγκριση της από 27-2-2009 αποφάσεως του διοικητικού συμβουλίου περί ανασυγκροτήσεώς του σε σώμα και κατανομή των αρμοδιοτήτων του.

  * Χορήγηση άδειας, στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, σε γενικούς διευθυντές, σε διευθυντές ή και σε υπαλλήλους της εταιρείας να μετέχουν σε διοικητικά συμβούλια ή στη διεύθυνση εταιρειών ελεγχόμενων, συνδεδεμένων ή άλλων εταιρειών του κλάδου.

  * Έγκριση υπογραφής πρόσθετων πράξεων τροποποίησης προγραμμάτων των συναφθέντων με την Μαρφιν Εγνατία Τράπεζα ΑΕ κοινών ομολογιακών δανείων αρχικών ποσών 6.000.000 ευρώ βάσει της από 4-10-2007 αρχικής συμβάσεως και ποσού 5.000.000 ευρώ βάσει της από 21-7-2008 αρχικής συμβάσεως.

  * Λήψη απόφασης για την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων από την εταιρεία, μέχρι του ποσού των 10.000.000 Ευρώ, με σκοπό την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας και χορήγηση της σχετικής εξουσιοδότησης προς το διοικητικό συμβούλιο.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ