Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 14-Μαϊ-2009 15:59

  Μάρακ: Ολοκλήρωση του ευρυζωνικού δικτύου στη Φλώρινα

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το έργο "Ανάπτυξη Ευρυζωνικού Δικτύου Τοπικής Πρόσβασης στην ΤΕΔΚ Φλώρινας", που της ανατέθηκε μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό, συμβατικής αξίας 316.736,12 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από τη Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. μέσω της πρόσκλησης 105 ολοκλήρωσε η Μάρακ.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο αυτό αφορά στην παροχή προηγμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών για τη διασύνδεση των κτιρίων δημοσίου ενδιαφέροντος σε επίπεδο Δήμων, με τον πλησιέστερο κόμβο του δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ. Συγκεκριμένα με το έργο αυτό πραγματοποιείται η επέκταση και η επιχειρησιακή λειτουργία των βασικών δικτυακών υπηρεσιών και των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας του ΣΥΖΕΥΞΙΣ σε έξι ακόμη Δήμους του Νομού Φλώρινας και συνολικά σε 74 κτίρια των Δήμων αυτών, παρέχοντας έτσι ευρυζωνικές υπηρεσίες δεδομένων και φωνής σε όλα τα σημεία. 

  Το έργο στην ΤΕΔΚ Φλώρινας, καταλήγει η ανακοίνωση, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από άλλα παρόμοια έργα που υλοποίησε η ΜΑΡΑΚ πρόσφατα. Κάθε έργο περιλαμβάνει την προμήθεια, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη του απαραίτητου εξοπλισμού. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των ευρυζωνικών δικτύων πρόσβασης από τη ΜΑΡΑΚ γίνεται με χρήση ασυρματικών τεχνολογιών WiFi και PreWiMAX κατά περίπτωση. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ