Οι επενδύσεις στις τράπεζες σε χώρες της ΝΑ Ευρώπης αλλά και στην Ελλάδα θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος της Marfin Investment Group στο επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της MIG, Ανδρέας Βγενόπουλος, κατά τη διάρκεια της MIG Day η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο Λονδίνο και την παρακολουθήσαν πάνω από 100 θεσμικοί επενδυτές του εξωτερικού.
Ο κ. Βγενόπουλος εξήγησε ότι μέσα στους στόχους της εταιρείας θα είναι να ισχυροποιηθούν περαιτέρω οι συμμετοχές που έχει η MIG σε διάφορους κλάδους όπως επίσης και η ανάδειξη του κοινωνικού προφίλ του ομίλου.
Αναφορικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 5 δισ. ευρώ ο επικεφαλής της MIG εξήγησε ότι “θα έχουμε νέα στις αρχές του φθινοπώρου”.
Τέλος αναφορικά με τη Vivartia τόνισε ότι θα χωριστεί σε 4 διαφορετικές εταιρείες ξεκαθαρίζοντας όμως ότι ο όμιλος δεν προτίθεται να πουλήσει ποσοστό μετοχών σε καμία από αυτές τις εταιρείες τουλάχιστον άμεσα.
Γιώργος Δημητρομανωλάκης