Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 13-Μαϊ-2009 10:00

    Μινωικές Γραμμές: "ΟΚ" από Δ.Σ. σε συμφωνία με ΑΝΕΚ για HSW

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σχέδιο συμφωνίας με την ΑΝΕΚ ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο των Μινωικών Γραμμών για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής των Μινωικών Γραμμών στην εταιρεία Hellenic Seaways (ποσοστού συμμετοχής 33,35% επί του μετοχικού της κεφαλαίου), έναντι συνολικού τιμήματος ύψους 125.000.000 Ευρώ. 

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το εν λόγω τίμημα πρόκειται να καταβληθεί τμηματικά μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του έτους 2012, οπότε και θα ολοκληρωθεί η συμφωνία. 

    Το διοικητικό συμβούλιο παρείχε εξουσιοδοτήσεις σε μέλη του για την ολοκλήρωση και υπογραφή της συμφωνίας που αναμένεται να γίνει εντός των επομένων ημερών και θα τελεί μεταξύ άλλων υπό την αίρεση της προηγούμενης εγκρίσεως της από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. 

    Η Εταιρεία θα προβεί στις απαραίτητες ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό με την υπογραφή της οριστικής συμφωνίας σύμφωνα πάντα με τις επιταγές της χρηματιστηριακής νομοθεσίας. 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ