Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 08-Μαϊ-2009 14:09

  Μάρακ: Συμμετοχή στο 2ο Διεθνές Συνέδριο για δίκτυα οπτικών ινών

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: "FTTx: Στρατηγικές για τα Δίκτυα Πρόσβασης και Υπηρεσίες Νέας Γενιάς στις Τηλεπικοινωνίες", που διοργανώνεται στην Αθήνα (Athens Classical Ιmperial Hotel), από το GREEK ICT FORUM και τελεί υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών συμμετέχει η Μάρακ.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κύριοι θεματικοί άξονες του Συνεδρίου είναι οι τεχνολογικές και αναπτυξιακές προοπτικές που διανοίγονται στην Ελλάδα από την υλοποίηση και αξιοποίηση του Δικτύου Πρόσβασης Οπτικών Ινών. Η συμμετοχή της Μάρακ, ως Χορηγός και Εκθέτης, περιλαμβάνει κοινή παρουσίαση με τον Αμερικανικό κατασκευαστικό Οίκο ENABLENCE του θέματος: "Ανάπτυξη Δικτύου Οπτικών Ινών με τεχνολογία PON (Passive Optical Network). Παρουσίαση Δικτύου Πρόσβασης για 45.000 triple play οικιακούς και επιχειρησιακούς χρήστες στη Δυτική Ευρώπη". Ομιλητής θα είναι ο κ. Kevin Bourg, Διευθυντής Διεθνών Δραστηριοτήτων της ENABLENCE. 

  Επισημαίνεται ότι η Μάρακ, που έχει υλοποιήσει πλήθος δικτύων Πρόσβασης για Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους, θα έχει παράλληλα και ειδικό stand όπου θα παρουσιάζει τις ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα FTTx του Οίκου ENABLENCE.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ